Reactie door: Carla
Ik ben ontzettend tevreden over tandarts Mahnaz en haar team van medewerkers! Jarenlang angstig geweest voor de tandarts, bij haar hoeft dat niet meer. Ze stelt je snel op je gemak. Ze legt alles goed uit, waardoor je alle vertrouwen in haar hebt. Deze week een kies getrokken en de voorbereidingen voor een brug getroffen. De behandeling was pijnloos. De noodbrug is al mooi! Ik kan deze tandartspraktijk van harte aanbevelen!

 

Reactie door: Yolande
Met angst en beven naar de tandarts dat is al jaren het geval. Het liefst zat ik op het voeteneinde van de stoel. De vorige tandarts was onvakkundig en onprofessioneel. Hoe  kun je dat nu zeggen hoor ik u denken. Ik kan dat nu schrijven omdat ik ongeveer twee jaar geleden ben overgestapt naar de tandheelkundige zorg van Mondheelkunde Groenlo.
Waar vroeger het tandsteen werd verwijderd met een haakje in nog geen 5 minuten door de tandarts zelf (bijzonder pijnlijk), wordt dat nu zorgvuldig en pijnvrij door de mondhygiëniste verzorgt. Zij geeft duidelijk aan wat zij gaat doen. Vervolgens ga je naar de tandarts zelf. Deze geeft aan wat er moet gebeuren en samen maak je hierover afspraken en deze worden schriftelijk in het systeem vastgelegd. Tijdens een behandeling wordt de tandarts bijgestaan door de tandartsassistente die er voor zorgt dat vocht en vuil wordt afgezogen dus geen slangen meer hangend aan je mondhoeken. De tandarts kan zich dus concentreren op het oplossen van het probleem. Of het nu gaat om het aanbrengen van een vulling, een kroon of een implantaat. Deze tandarts blijft rustig, geeft duidelijk aan wat zij gaat doen,  is behulpzaam en stelt je om je gemak. Aan deze praktijk zijn ook een tandtechnicus en implantoloog verbonden. Alles wordt goed op elkaar afgestemd. Allen zeer vriendelijk, rustig en behulpzaam. Ik ga nog steeds niet fluitend naar de tandarts maar het lukt me al wel om me beter te ontspannen. Het kan dus écht wel anders.
Graag wil de tandarts en het team hartelijk danken voor hun vakkundigheid en professionele hulp.

 

Reactie door: Alice
Vandaag mijn 2 nieuwe voortanden gekregen. Ze zijn prachtig geworden dankzij het vakkundige team van Mahnaz. Ik ben er erg blij mee evenals met mijn brug die ik verleden jaar heb gekregen. Ik kan iedereen deze tandarts aanraden, vriendelijk, vakkundig en met een goed gevoel weer kunnen lachen. Dank jullie wel

 

Reactie door: Klaas
“Vandaag mijn laatste behandeling gehad van team Manaz.. Ik voel mij als het ware herboren. Kan weer schaamteloos lachen , praatjes maken met iedereen en … ben merkbaar gezonder geworden. Team Manaz dank hiervoor.

 

Reactie door: Anoniem
“Ik ben naar deze tandartspraktijk gekomen, omdat ik bang ben. Bij de vorige praktijk had ik iedere keer een andere tandarts, dat is niets voor mij, om de tandarts te kunnen vertrouwen, wil ik daar wel een band mee hebben.

Ik ben nog maar heel kort bij deze tandarts, maar vertrouw haar volkomen. Er moest een kies getrokken worden, dat wist ik al acht jaar, maar dorst dat niet bij de vorige tandarts. Toen deze lieve dame ook zij dat hij er uit moest, zij ik direct “tuurlijk, doe maar !”

Maar ja, dan komt het implantatie verhaal, dat wilde ik heel graag, maar de week er voor sliep ik al niet meer, en heb twee keer willen afbellen. Dood eng vond ik het. Ik ben best ijdel, en ben dus netjes 10 maart op de afspraak gekomen.

Ik had me dus helemaal voor niets zorgen gemaakt, want wat viel dat mee. Natuurlijk is het een gepruts in je mond, maar ik voelde er helemaal niets van!
Ik was bang, dat wanneer de verdoving uitgewerkt zou zijn, ik veel pijn zou krijgen, maar er gebeurde helemaal niets. Ik heb totaal geen pijn gehad, en de genezing verloopt zeer voorspoedig.
Dus een ieder die net als ik een implantaat wil maar niet durft zeg ik, gewoon doen je voelt er echt helemaal niets van!

 

Reactie door: Anoniem
“Ik vind heel veel van Mondheelkunde Groenlo en alleen maar positieve dingen, ik kan werkelijk niet anders verzinnen.

Een aantal weken geleden kreeg ik de flyer in de bus en de dingen die ik daarop zag staan spraken mij erg aan, zeker omdat ik bij mijn tandarts waar ik toen was het gevoel had dat er niets meer mogelijk was en hij er ook geen tijd en aandacht aan wilde besteden en ook heel duidelijk mij het gevoel gaf dat ik het niet meer waard was.

Ik heb een afspraak gemaakt met Mahnaz de tandarts voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit was een gesprek van drie kwartier zonder dat ik iets moest. Zij gaf me gelijk het gevoel dat alles nog mogelijk was en zij gaf me ook het gevoel dat ik heel erg welkom was. Ik heb daarna gelijk een afspraak gemaakt voor een plan van aanpak en binnen twee weken zag mijn ondergebit er uit als nieuw. Ik ben zo ontzettend blij hier mee dat is met geen woorden te beschrijven dit is meer dan ik had durven hopen.

Ik was in het begin best angstig maar zodra ik iets pijn voelde werd daar wat aan gedaan en tijdens de behandeling werd alles heel rustig uitgelegd wat er gebeurde. De sfeer is zo gemoedelijk met de tandarts en de assistentes dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Zelfs op een moment dat ik het toch even zwaar had was Mahnaz er die me even een peptalk gaf waardoor ik ook dat moment weer door kon gaan.

Nadat ik klaar was met de gehele behandeling heb ik met het hele team heel gemoedelijk gebak gegeten en een cappuccino gedronken, zo ontspannen en relaxed. Ik ga nu met zo’n fijn gevoel naar de tandarts en durf ook alles te vragen en te zeggen. Ik ga nu verder met het bovengebit en ik kan niet wachten tot dat dat klaar is.

Super bedankt Mahnaz en alle assistentes !!!”

 

Reactie door: Anoniem
“Dat een flyer tussen de reclames toch zulke gevolgen kunnen hebben.
Ik heb inmiddels een aantal behandelingen achter de rug, als gevolg dat ik 17 jaar niet meer bij een tandarts ben geweest. Oorzaken als; angst, twijfel, onzekerheid, maar vooral schaamte hebben al die tijd de boventoon gevoerd.

De flyer was het teken waarbij ik dacht: “NU moet ik er iets aan laten doen”.

De behandelingen zijn nog in volle gang, en iedere week zie je meer resultaat.
Ik ben Mahnaz erg dankbaar voor al haar werk en zorgen. Als ik zie dat ze samen met haar assistentes zoveel; passie heeft voor haar vak, gedreven is, perfectie nastreeft en recht door zee is. Daarnaast erg betrokken bij en interesse naar haar patiënten. En een tikkie eigenwijs, wat bij haar past.

In het kort: Mondheelkunde Groenlo past bij mij las een warme jas.”

 

Reactie door: Anoniem
“Een geweldige ervaring.
ik was echt bang voor de tandarts kon me nooit ontspannen tot ik een keer gierend van de lach in de stoel zat.
echt wat was het gezellig ..ja je kunt het je bijna niet voorstellen maar het is echt zo.
ze stellen je allemaal zo op je gemak en je voelt je er echt thuis.
ook is de wacht ruimte en de balie zo gezellig ingericht…
je voelt je gelijk ontspannen , en geen gevoel van brbrbrb..ik zit in een wachtkamer waar bijna niemand wat zegt.
en ze hebben ook alle tijd voor je.
ook ik ga dr weer met plezier naar toe.”

 

Reactie door: Anoniem
“Moeilijk in woorden te zeggen, je moet het ervaren!!!!

Angst voor de tandarts en alles wat erbij hoort. Een jaar geleden had ik niet durven hopen dat ik daar ooit van af kwam! Maar denk nooit nooit want het wonder is geschiedt, dankzij jullie allemaal!! Ongelooflijk dat ik ooit lachend in de stoel bij een tandarts zou zitten……. Het resultaat is geweldig.Ook buiten de stoel durf ik weer te lachen.

SUPER! Mijn dank is groot.”

 

Reactie door: Anoniem
“Ik ben razend enthousiast over Mahnaz de tandarts, alsmede ook over de medewerkers.Ga nu zonder angst naar de tandarts. Ik kan iedereen Mondheelkunde Groenlo aan bevelen. Zij doen er alles aan om te op je gemak te stellen. SUPER..”

 

Reactie door: Anoniem
“Ik vind Mondheelkunde Groenlo heel erg goed. Je wordt goed ontvangen en krijgt heel veel informatie over wat de mogelijkheden zijn. Zij nemen echt de tijd voor patiënten.

Deze tandartspraktijk is goed ingericht (veel behandelruimten) en de assistenten zijn heel erg vriendelijk en heel behulpzaam en begripvol. De tandarts zelf is in een paar woorden: heel erg goed, geweldig en zó vriendelijk. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.”

 


 

Wil je ook een recensie achterlaten? Klik dan HIER 

© 2019 Mondheelkunde Groenlo