Reactie door: Ellie
Wat een leuke en spontane mensen werken er bij mondheelkunde, zijn altijd vriendelijk als je binnen komt. Mahnaz (de eigenaresse/ tandarts) is een  gezellige, goedlachse, spontane vrouw met humor, toont interesse. Legt alles eerst  goed uit wat er gaat gebeuren, als je vragen hebt kun je die altijd stellen, het team is goed op elkaar ingespeeld. Mahnaz en haar collega’s zijn professioneel en vakkundig op hun eigen gebied, er is duidelijke communicatie zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan, nemen de tijd voor jou. Ik ga er altijd met een lach naar toe en loop ook weer met een lach naar buiten,( nou ja ligt aan de behandeling  die ik op dat moment heb gehad, niet aan de personen 🙂

 

Reactie door: Leo
Ik was nooit klant bij mondheelkunde Groenlo tot dat via kennis deze tandarts in beeld kwam. Bij mij moest er van alles gebeuren van tanden trekken tot kronen plaatsen. Het ging allemaal niet van zelf maar de problemen werden ter plekke vakkundig opgelost en dat waardeer ontzettend. Het is nooit leuk om naar de tandarts te gaan maar mijn ervaringen met deze tandarts zijn altijd goed. Vooraf bespreken hoe we het proces in gang zetten spreekt mij aan zowel de behandeling als de financiering. Deze tandarts is rustig stelt je gerust, een gezellig praatje voordat zij aan de slag gaat. Dat is prettig en verlaagt de druk van de behandeling. Zij zal niet onnodig “Wroeten” in je mond, maar pakt wel datgene aan waar je last van hebt/wat nodig is. Vriendelijk en deskundig personeel. Ze maken voor een noodgeval altijd een plek vrij in hun drukke agenda. Heel begrip vol. DUS ZEKER EEN AANRADER

 

Reactie door: M. Brundel
Mijn man, dochter en ik zitten al jaren bij deze tandarts en het bevalt ons alle drie super goed. Mijn dochter van 10 jaar vindt het oprecht leuk om naar de tandarts te gaan. Ik heb ook geleerd dat je geen pijn hoeft te hebben. De tandarts denkt altijd mee in oplossingen en stelt je gerust. Er wordt altijd ruim de tijd voor je genomen ook door de assistentes. Wat een kanjers zijn dat ook, super lief en behulpzaam en zij zullen ook altijd een stapje meer voor je zetten.

 

Reactie door: Matthias Bösel
Sinds ik 7 jaar geleden naar de Achterhoek verhuisde ga ik al naar deze praktijk en ik heb me er altijd zo prettig gevoeld. Iedereen, van tandarts tot receptioniste, denkt met je mee. Ze doen allemaal hun uiterste best om je de beste zorg te geven, zonder je met een gigantische rekening achter te laten, wat voor een student als ik heel fijn is. Je bent snel aan de beurt voor een afspraak en eenmaal in de wachtkamer heb ik nog nooit meer dan 5 minuten hoeven wachten. De tandarts legt je altijd precies uit wat ze gaat doen en wat er nog nodig gaat zijn, waardoor ik me heel erg op mijn gemak voel. Tegenwoordig ben ik al weer uit de Achterhoek vertrokken voor mijn studie in het buitenland, maar ik kom ieder half jaar nog terug voor de controle hier, omdat ik me niet kan voorstellen dat er ergens anders een betere tandarts kan zijn dan deze. Duizend maal dank aan iedereen hier en mocht je nog een tandarts zoeken, hoef je niet verder te zoeken dan hier.

 

Reactie door: Alfred Droppers
Na een fijn intake gesprek waar we mijn wensen hebben doorgenomen,  zijn we voor de zomervakantie begonnen met de voorbereidende behandelingen voor het plaatsen van een boven- en ondergebit. Gisteren de laatste behandeling gehad en bijzonder tevreden over het gebit maar ook over de kundige expertise  van het personeel.  Ook het enthousiasme en patiënt gericht werken heeft mij een positief gevoel gegeven.

 

Reactie door: Astrid
Vanaf het begin ben ik al patiënt bij Mondheelkunde Groenlo. Ik heb een prothese op implantaten. Ik ben zeer tevreden over de kundigheid, vriendelijkheid en duidelijkheid van de tandarts. De tandtechnieker is vriendelijk en competent, heeft een mooie en goede prothese vervaardigd. Het team is deskundig, behulpzaam en betrokken bij de patient. In geval van nood is er altijd een afspraak mogelijk op de korte termijn, ze zijn erg flexibel en meedenkend. Zij kunnen ook erg goed met angstpatiënten omgaan en zijn duidelijk met betrekking tot de kosten van een behandeling. Deze tandartspratijk is een echte aanrader!

 

Reactie door: anoniem
Als klein kind had ik een tandarts die onvriendelijk was en veel mopperde en toen is mijn angst voor de tandarts ontstaan. Ik ben via de goede verhalen van mijn man bij deze praktijk terecht gekomen. Ik heb daar implantaten en kronen gekregen maar ook vullingen. De tandarts is een kunstenaar en vind het heel erg pretting hoe de wijze van behandelen en werken van de tandarts gaat. De behandeling wordt goed uitgelegd, tussendoor maakt ze grapjes, zingt en zorgt voor de ontspanning bij de patiënt. Als ik in deze praktijk naar de mondhygiéniste gaat kan ik het beschrijven alsof ik naar de schoonheids specialiste voor de tanden ben gegaan. Het team is vriendelijk en er hangt een aangename sfeer. De praktijk is erg schoon en heel modern.

 

Reactie door: Ingrid
Onlangs heb ik mijn kronen (voortanden) gekregen. Naast Mahnaz was ook de heer Heisterkamp (tandtechnicus) aanwezig. Er dienden nog kleine aanpassingen gedaan te worden.
De samenwerking tussen Mahnaz en de heer Heisterkamp heb ik als heel prettig ervaren. Ze hebben respect voor elkaar en elkaars expertise. Ik ben erg blij met mijn voortanden en kan iedereen Mondheelkunde Groenlo aanbevelen.

 

Reactie door: Fam.van Holten
Na de zoveelste fout van onze oude tandarts besloot mijn man te gaan zoeken en kwamen wij bij mondheelkunde Groenlo terecht. Na de kennismaking kwam mijn man met een grote glimlach terug en vertelde hij dat hij nog nooit zo had gelachen bij de tandarts. Afspraken voor ons hele gezin waren gemaakt en wij konden lekker snel terecht. Het hele tandarts gebeuren vond ik altijd verschrikkelijk, ook omdat ik autisme heb en ik geen flauw idee had wat mijn oude tandarts allemaal deed tijdens een behandeling. Ik heb dit meteen aangegeven en het voelde alsof ik in een warm bad terecht kwam. Ik heb een uur lang lopen lachen, Mahnaz is een geweldige vrouw met geweldige humor en zo ontzettend lief. Ze stelt je op je gemak en mijn levenslange angst is volledig weg.

Ook werd er rekening gehouden met onze jongste dochter die regelmatig in een rolstoel zit. De apparatuur die ze gebruiken is totaal anders dan wat ik gewend was, het leek alsof ik vanuit de middeleeuwen weer in de 21e eeuw terecht was gekomen, wat een luxe.
Het grote verschil wat ik meteen merkte is dat er wordt gekeken naar je hele mondgezondheid, dus ook je tandvlees bijvoorbeeld. Heel duidelijk wordt uitgelegd hoe je het beste kunt flossen, poetsen, spoelen en je krijgt echt het gevoel dat er alle tijd voor je is.
Ook de kinderen vonden het geweldig, normaal gesproken waren ze blij dat het weer voorbij was, nu vroegen ze wanneer ze weer terug mochten. Het hele team is zo lief en zo geïnteresseerd.

Ik mag dadelijk weer terug en ik heb er ontzettend veel zin in. Ik had namelijk gedacht altijd met een tand minder door het leven te moeten gaan aangezien mijn oude tandarts zei dat ie er niets meer mee kon, maar vandaag wordt er een start gemaakt met mijn nieuwe brug!

Ben je bang voor je tandarts, ontevreden en wil je een mooi gebit hebben, kom dan langs bij mondheelkunde Groenlo en je loopt lachend de deur uit!

 

Reactie door: Anoniem
Na lange tijd niet meer naar een tandarts geweest te zijn, oorzaak; er moest een kies uit en dat wilde die tandarts zelf doen (niet MHG). De kies brak af waardoor er nog meer verdoving bij moest. Daarna is er een stukje vlees weggehaald. Na ruim drie kwartier was het er uit. Ik heb er zoveel last van gehad. Daardoor ben ik zeker vier jaar niet meer naar een tandarts geweest.

En nu ik hier in Groenlo bij Mondheelkunde Groenlo kom, vind ik het niet erg meer om te gaan. Ze zijn erg vriendelijk en vertellen wat ze doen. Als je pijn hebt stoppen ze direct en eventueel geven ze extra verdoving. Ze hebben ook kiezen getrokken zonder probleem, paar mooie kronen erop en het ziet er weer top uit 👌🏻. Echt vriendelijk personeel en professioneel. Een echte aanrader zeker als je angst hebt.

 

Reactie door: Carla
Ik ben ontzettend tevreden over tandarts Mahnaz en haar team van medewerkers! Jarenlang angstig geweest voor de tandarts, bij haar hoeft dat niet meer. Ze stelt je snel op je gemak. Ze legt alles goed uit, waardoor je alle vertrouwen in haar hebt. Deze week een kies getrokken en de voorbereidingen voor een brug getroffen. De behandeling was pijnloos. De noodbrug is al mooi! Ik kan deze tandartspraktijk van harte aanbevelen!

 

Reactie door: Yolande
Met angst en beven naar de tandarts dat is al jaren het geval. Het liefst zat ik op het voeteneinde van de stoel. De vorige tandarts was onvakkundig en onprofessioneel. Hoe  kun je dat nu zeggen hoor ik u denken. Ik kan dat nu schrijven omdat ik ongeveer twee jaar geleden ben overgestapt naar de tandheelkundige zorg van Mondheelkunde Groenlo.
Waar vroeger het tandsteen werd verwijderd met een haakje in nog geen 5 minuten door de tandarts zelf (bijzonder pijnlijk), wordt dat nu zorgvuldig en pijnvrij door de mondhygiëniste verzorgt. Zij geeft duidelijk aan wat zij gaat doen. Vervolgens ga je naar de tandarts zelf. Deze geeft aan wat er moet gebeuren en samen maak je hierover afspraken en deze worden schriftelijk in het systeem vastgelegd. Tijdens een behandeling wordt de tandarts bijgestaan door de tandartsassistente die er voor zorgt dat vocht en vuil wordt afgezogen dus geen slangen meer hangend aan je mondhoeken. De tandarts kan zich dus concentreren op het oplossen van het probleem. Of het nu gaat om het aanbrengen van een vulling, een kroon of een implantaat. Deze tandarts blijft rustig, geeft duidelijk aan wat zij gaat doen,  is behulpzaam en stelt je om je gemak. Aan deze praktijk zijn ook een tandtechnicus en implantoloog verbonden. Alles wordt goed op elkaar afgestemd. Allen zeer vriendelijk, rustig en behulpzaam. Ik ga nog steeds niet fluitend naar de tandarts maar het lukt me al wel om me beter te ontspannen. Het kan dus écht wel anders.
Graag wil de tandarts en het team hartelijk danken voor hun vakkundigheid en professionele hulp.

 

Reactie door: Alice
Vandaag mijn 2 nieuwe voortanden gekregen. Ze zijn prachtig geworden dankzij het vakkundige team van Mahnaz. Ik ben er erg blij mee evenals met mijn brug die ik verleden jaar heb gekregen. Ik kan iedereen deze tandarts aanraden, vriendelijk, vakkundig en met een goed gevoel weer kunnen lachen. Dank jullie wel

 

Reactie door: Klaas
“Vandaag mijn laatste behandeling gehad van team Manaz.. Ik voel mij als het ware herboren. Kan weer schaamteloos lachen , praatjes maken met iedereen en … ben merkbaar gezonder geworden. Team Manaz dank hiervoor.

 

Reactie door: Anoniem
“Ik ben naar deze tandartspraktijk gekomen, omdat ik bang ben. Bij de vorige praktijk had ik iedere keer een andere tandarts, dat is niets voor mij, om de tandarts te kunnen vertrouwen, wil ik daar wel een band mee hebben.

Ik ben nog maar heel kort bij deze tandarts, maar vertrouw haar volkomen. Er moest een kies getrokken worden, dat wist ik al acht jaar, maar dorst dat niet bij de vorige tandarts. Toen deze lieve dame ook zij dat hij er uit moest, zij ik direct “tuurlijk, doe maar !”

Maar ja, dan komt het implantatie verhaal, dat wilde ik heel graag, maar de week er voor sliep ik al niet meer, en heb twee keer willen afbellen. Dood eng vond ik het. Ik ben best ijdel, en ben dus netjes 10 maart op de afspraak gekomen.

Ik had me dus helemaal voor niets zorgen gemaakt, want wat viel dat mee. Natuurlijk is het een gepruts in je mond, maar ik voelde er helemaal niets van!
Ik was bang, dat wanneer de verdoving uitgewerkt zou zijn, ik veel pijn zou krijgen, maar er gebeurde helemaal niets. Ik heb totaal geen pijn gehad, en de genezing verloopt zeer voorspoedig.
Dus een ieder die net als ik een implantaat wil maar niet durft zeg ik, gewoon doen je voelt er echt helemaal niets van!

 

Reactie door: Anoniem
“Ik vind heel veel van Mondheelkunde Groenlo en alleen maar positieve dingen, ik kan werkelijk niet anders verzinnen.

Een aantal weken geleden kreeg ik de flyer in de bus en de dingen die ik daarop zag staan spraken mij erg aan, zeker omdat ik bij mijn tandarts waar ik toen was het gevoel had dat er niets meer mogelijk was en hij er ook geen tijd en aandacht aan wilde besteden en ook heel duidelijk mij het gevoel gaf dat ik het niet meer waard was.

Ik heb een afspraak gemaakt met Mahnaz de tandarts voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit was een gesprek van drie kwartier zonder dat ik iets moest. Zij gaf me gelijk het gevoel dat alles nog mogelijk was en zij gaf me ook het gevoel dat ik heel erg welkom was. Ik heb daarna gelijk een afspraak gemaakt voor een plan van aanpak en binnen twee weken zag mijn ondergebit er uit als nieuw. Ik ben zo ontzettend blij hier mee dat is met geen woorden te beschrijven dit is meer dan ik had durven hopen.

Ik was in het begin best angstig maar zodra ik iets pijn voelde werd daar wat aan gedaan en tijdens de behandeling werd alles heel rustig uitgelegd wat er gebeurde. De sfeer is zo gemoedelijk met de tandarts en de assistentes dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Zelfs op een moment dat ik het toch even zwaar had was Mahnaz er die me even een peptalk gaf waardoor ik ook dat moment weer door kon gaan.

Nadat ik klaar was met de gehele behandeling heb ik met het hele team heel gemoedelijk gebak gegeten en een cappuccino gedronken, zo ontspannen en relaxed. Ik ga nu met zo’n fijn gevoel naar de tandarts en durf ook alles te vragen en te zeggen. Ik ga nu verder met het bovengebit en ik kan niet wachten tot dat dat klaar is.

Super bedankt Mahnaz en alle assistentes !!!”

 

Reactie door: Anoniem
“Dat een flyer tussen de reclames toch zulke gevolgen kunnen hebben.
Ik heb inmiddels een aantal behandelingen achter de rug, als gevolg dat ik 17 jaar niet meer bij een tandarts ben geweest. Oorzaken als; angst, twijfel, onzekerheid, maar vooral schaamte hebben al die tijd de boventoon gevoerd.

De flyer was het teken waarbij ik dacht: “NU moet ik er iets aan laten doen”.

De behandelingen zijn nog in volle gang, en iedere week zie je meer resultaat.
Ik ben Mahnaz erg dankbaar voor al haar werk en zorgen. Als ik zie dat ze samen met haar assistentes zoveel; passie heeft voor haar vak, gedreven is, perfectie nastreeft en recht door zee is. Daarnaast erg betrokken bij en interesse naar haar patiënten. En een tikkie eigenwijs, wat bij haar past.

In het kort: Mondheelkunde Groenlo past bij mij las een warme jas.”

 

Reactie door: Anoniem
“Een geweldige ervaring.
ik was echt bang voor de tandarts kon me nooit ontspannen tot ik een keer gierend van de lach in de stoel zat.
echt wat was het gezellig ..ja je kunt het je bijna niet voorstellen maar het is echt zo.
ze stellen je allemaal zo op je gemak en je voelt je er echt thuis.
ook is de wacht ruimte en de balie zo gezellig ingericht…
je voelt je gelijk ontspannen , en geen gevoel van brbrbrb..ik zit in een wachtkamer waar bijna niemand wat zegt.
en ze hebben ook alle tijd voor je.
ook ik ga dr weer met plezier naar toe.”

 

Reactie door: Anoniem
“Moeilijk in woorden te zeggen, je moet het ervaren!!!!

Angst voor de tandarts en alles wat erbij hoort. Een jaar geleden had ik niet durven hopen dat ik daar ooit van af kwam! Maar denk nooit nooit want het wonder is geschiedt, dankzij jullie allemaal!! Ongelooflijk dat ik ooit lachend in de stoel bij een tandarts zou zitten……. Het resultaat is geweldig.Ook buiten de stoel durf ik weer te lachen.

SUPER! Mijn dank is groot.”

 

Reactie door: Anoniem
“Ik ben razend enthousiast over Mahnaz de tandarts, alsmede ook over de medewerkers.Ga nu zonder angst naar de tandarts. Ik kan iedereen Mondheelkunde Groenlo aan bevelen. Zij doen er alles aan om te op je gemak te stellen. SUPER..”

 

Reactie door: Anoniem
“Ik vind Mondheelkunde Groenlo heel erg goed. Je wordt goed ontvangen en krijgt heel veel informatie over wat de mogelijkheden zijn. Zij nemen echt de tijd voor patiënten.

Deze tandartspraktijk is goed ingericht (veel behandelruimten) en de assistenten zijn heel erg vriendelijk en heel behulpzaam en begripvol. De tandarts zelf is in een paar woorden: heel erg goed, geweldig en zó vriendelijk. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.”

 

Reactie door: Erna van Garderen
“Mijn zoon heeft net een behandeling gehad en heeft een prachtig boeket bloemen gehad omdat hij jarig is. Wat ontzettend attent en lief !!!

 

Reactie door: Gerard
Ik ben een aantal jaren geleden cliënt geworden van deze tandartspraktijk. In eerste instantie had ik het idee goed behandeld te worden, maar achteraf bleek het tegendeel.
Ik heb op advies van de tandarts een click gebit aangeschaft, wat me veel geld gekost heeft. Achteraf de miskoop van de eeuw. Het gebit zat niet lekker en had veel klachten hieromtrent. Beter had ik in die tijd een normale prothese kunnen aanschaffen, dan was ik van het hele gedoe afgeweest en had mij veel minder gekost. Omdat ik een leek ben was ik afhankelijk van het advies van de tandarts. Mijn gebit was al erg slecht en dit had geconstateerd moeten worden.
De tandarts komt sympathiek en lief over, maar bij tegenspraak een ander persoon en laat ze het afweten.
De tandartspraktijk ziet er prachtig uit en professioneel uit maar naar m.i. wel erg overdreven. De kosten hiervan moeten ergens vandaan komen.

Ik ben nu blij overgegaan te zijn naar een andere tandartsenpraktijk. Minder luxe maar met meer professionaliteit. Toen ik dit aangaf vond men het in Groenlo prima en kreeg geen feedback hoe en waarom.
Het click gebit gaat in de afvalbak. Weggegooid geld dus.

 

Recatie door Jolanda
Door mijn ziekte is het niet altijd gemakkelijk om stil te zitten. Maar in overleg lukt het altijd om de controle te doen. Soms nemen ze meer tijd. Je wordt behandeld als mens. Er is oprechte aandacht voor mijn problemen. Er is 1 of 2 dagen in de week een orthodontist. Ik heb een kroon gekregen. Alles wordt van te voren overlegd. het was allemaal naar wens. Ze nemen alle tijd voor mij. En als ik wat langer moet wachten op vervoer, krijg ik zelfs een kopje koffie.

 


 

Wil je ook een recensie achterlaten? Klik dan HIER 

© 2024 Mondheelkunde Groenlo | Huisregels