Huisregels Mondheelkunde Groenlo

 

1. KNMT ( Koninklijke Nederlandse Maatschap voor Tandartsen)schrijft voor annulering van een afspraak minimaal 24 uur van te voren. Dit kan alleen telefonisch. Bij annulering binnen 24 uur tot aan de afspraak zullen wij een nota sturen voor de gereserveerde tijd.Voor afspraken op maandag geldt annulering op vrijdag voor 17.30 uur. Mocht u de afspraak binnen 24 uur annuleren of vergeten dan ontvangt u voor de gereserveerde tijd een nota.

2. 24 uur voor uw afspraak ontvangt u van ons een sms of een mail ter herinnering van de afspraak. De sms en mail zijn een service product en u kunt de sms niet beantwoorden. Houdt er rekening mee dat indien de server overbelast zou zijn de herinneringsmail of sms niet tijdig aankomt daarom krijgt u van ons altijd een afspraken kaart mee. U bent zelf verantwoordelijk voor uw afspraak, sms en email zijn enkel een extra service.

3. Wij hebben geen contract met een verzekering. Wij werken samen met alle verzekeringen. Het versturen van onze facturen gaat via Infomedics per mail. Indien dit niet gewenst is kunt u            kenbaar  maken bij ons dan passen wij het aan en ontvangt u de facturen per post.     

4. Het advies is 2 maal per jaar controle en tandreiniging. Advies van KNMT/ ANT is 1x per 2 jaar bitewings foto’s voor cariës diagnostiek.

5. Voor spoed gevallen buiten openingstijden en in het weekeind verwijzen wij u naar de spoed dienst. Telefoon nummer 0544-466149.

6. Indien een ontvangen nota van infomedics niet betaald wordt of er wordt een regeling hiervoor getroffen dan neemt infomedics het risico niet over. Dit houdt in dat wij u totdat de factuur voldaan is niet mogen behandelen. Mocht er gedurende die periode een pijnklacht komen kunnen wij u enkel behandelen indien de factuur direct in onze praktijk per pin of contant betaald wordt. U krijgt de factuur dan mee die u zelf kan indienen bij uw verzekering.

7. Wij werken met een technieker uit Duitsland. Hij woont en werkt vanuit Duitsland. Er zijn momenten i.v.m. bijvoorbeeld Duitse feestdagen dat wij niet direct een afspraak kunnen aanbieden m.b.t. kroon-, en brugwerk of prothese. Maar wij zullen ervoor zorgen u dan een passende oplossing aan te bieden. In sommige gevallen kan het zijn dat wij u moeten doorverwijzen naar zijn laboratorium in Duitsland maar dit gaat in overleg met u.

8. Wij houden ons bezig om op een prettige manier onze patiënten van dienst te zijn. Agressief gedrag, een respectloze behandeling wordt niet getolereerd en heeft tot gevolg namelijk onmiddellijke uitschrijving.

© 2024 Mondheelkunde Groenlo | Huisregels